grote schooltas Paris - Dino

Grote schooltas Paris met Dinosaurussen

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR074

R A W R ! Is jouw kind gek op alles met dinosaurussen? Stop! Zoek niet verder naar de perfecte schooltas, je hebt hem gevonden. Dit exemplaar is de perfecte boekentas voor kids van 6 tot 12 jaar.

Deze tas is gemaakt uit kwalitatief waterafstotend polyester, is ergonomisch ontworpen  met gewatteerde schouderriemen en heeft reflecterende stiksels op de flap en reflecterende sluitingen. Zo is je kind altijd zichtbaar onderweg naar school.

69,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pal18206

Type boekentasgrote schooltas

Deze schooltas met een groene camouflage-print en vrolijke dino's van JP Bags is extreem licht en heeft een functioneel design met 2 grote vakken binnenin, 2 kleinere vakken onder de flap en een origineel JP-embleem vooraan.

Formaat : 32 x 38 cm

JP Bags is een nieuw Belgisch label met schooltassen en rugzakken. JP Bags is van de makers van Jeune Premier, het Belgische mode label met prêt-à-porter tassen voor kids. De geweldige look en feel van JP Bags neemt je zo helemaal terug in de tijd: terug naar de Flashdance jaren '80. Heerlijk retro maar hartstikke cool ! Let's boogie !

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.320.380.140.71
JACK PIERS - (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!