Grote Sint-bernard knuffelhond Bernhard (64cm)

Staat: Nieuw product

Steiff

BER094

Deze alleraardigste Sint-bernardshond Bernhard is 64 cm groot en houdt ervan om heerlijk geaaid en geknuffeld te worden net zoals zijn levensechte tegenhanger. De bruin-witte sint-bernardshond port jouw kindje met zijn schattige, wit geborduurde snuit, omdat hij geaaid wil worden. Deze grote hondenknuffel zal de beste vriend van jouw kindje zijn.

229,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 079627

Voor kleine en grote hondenliefhebbers is deze hondenknuffel de perfecte kameraad ook al woon je in de stad of heb je niet veel plek. En je hoeft deze grote loebas niet op de meest onmogelijke uren uitlaten in weer en wind. Voor de rest wil deze knuffelhond Bernhard er altijd bij zijn, zoals bij de dokter, familie of zelfs tijdens het middagslaapje.

Formaat: 64 cm
Materiaal: knuffelzacht pluche
Vulling: gestopt met synthetisch vulmateriaal
Houding: liggend
Ogen: kunststof ogen
Wasinstructies: handwas

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.70.360.261.3
Steiff - Van bij de geboorte hebben kinderen een favoriete knuffel die ze altijd bij hen willen. Het Duitse merk Steiff wordt gezien als de uitvinder van de teddybeer en is al meer dan 100 jaar gespecialiseerd in het maken van beeldige knuffels. Steiff gebruikt voor zijn knuffeldieren en beren een pluisvrije oppervlaktestof van de hoogste kwaliteit. Alle producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en zijn geschikt voor kinderen van alle leeftijden.