Grote tetradoek - Foggy blue

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZP377

Fabelab's Lucky Ocean (32)

Een prachtige musthave, in een neutrale en tegelijk prachtige kleur.

Zalig om onder weg te snoezen, mee te knuffelen, je kleintje zacht af te drogen of in te bakeren. Gebruik hem als sjaal, neem hem mee naar het zwembad, ... kortom deze XL tetradoek komt in elk gezin supervaak van pas en zal snel de favoriet van vele zijn.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : FBL-2800600002

CollectieLucky Ocean
TypeTetradoeken
KleurBlauw

Grote inbakerdoek Foggy Blue uit organische tetra van Fabelab. Deze grote tetra doek komen perfect van pas onderweg om je kleintje onder te dekken of je kan hem als sjaal gebruiken, ook thuis is het een gerief in huis en super multifunctioneel.

Materiaal: 100% organisch katoen tetra

Afmetingen: 120 x 120 cm

Wasadvies: wassen op 30°C - mag in de droogtrommel

Het Scandinavische FABELAB vindt inspiratie in kleine dromers & avonturiers, ze gaan mee in de dromen van alle kindjes en vullen hun omgeving met speelse, unieke producten om mee te knuffelen, te spelen, van te houden en elke dag te gebruiken. Want de spulletjes van het Deense merk zijn stuk voor stuk super functioneel en stuk voor stuk gemaakt met liefde!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!
Collectie Fabelab's Lucky Ocean
Inspiratie en stories