Tetradoek met Fleur print 120 x 120 cm

Grote tetradoek met Fleur print - 120 x 120 cm

Staat: Nieuw product

Cam Cam Copenhagen

CAM085

Stijlvolle grote tetra doek met prachtige Fleur print van Cam Cam, helemaal organisch. Ideaal om je kleintje veilig en zacht mee in te duffelen na een badje of mee in te bakeren en een veilig gevoel te geven. Knuffelen maar!

23,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 505.P23

KleurRoze
Formaten120 x 120 cm
CollectieFleur
TypeTetradoeken

Lekker grote tetradoek - uit bio-katoen - met stijlvolle Cam Cam-print. Deze tetradoek heeft verschillende functies: om af te drogen, als lakentje in de zomer, om in te bakeren voor het slapengaan, in de buggy, als knuffeldoek, ...

Leuk om te geven en te krijgen! Verkrijgbaar in verschillende prints.

Afmetingen: 120 x 120 cm
Materiaal: 100% organisch katoen met GOTS label
Wasadvies: wassen op 60°C

Cam Cam Copenhagen maakt tijdloos en poëtisch design textiel. Traditioneel en hedendaags design worden gecombineerd om producten te creëren die duurzaam zijn en met veel plezier door verschillende generaties gebruikt kunnen worden. Cam Cam Copenhagen gelooft dat hun producten sereen en harmonieus moeten zijn als contrast voor het drukke alledaagse leven vol afleidingen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
216300.16
Cam Cam - Dit wondermooi merk werd opgericht in 2012 door architecte Sara Giese Camre in Kopenhagen. Na de geboorte van haar eerste dochter kwam ze met het idee om haar eigen interieurbedrjf voor kinderen op te richten. Cam Cam maakt geweldige collecties vol prachtig krachtige prints die mooi zijn voor kinderen en geliefd door hun ouders. Alles is altijd gecombineerd met een minimalistisch vleugje Scandinavisch e stijl . En al het textiel wordt bovendien geproduceerd in GOTS gecertifieerde fabrieken, die goede werkomstandigheden en een degelijk loon garanderen voor de arbeiders, alsook een nul tolerantie voeren voor kinderarbeid.