Guitig kussen beer Sam - fresh mint

Staat: Nieuw product

Hoppa

BBH052

Dit speelse kussen Sam de beer vrolijkt elke kamer op. Lekker zacht om je hoofdje op te leggen in bed of op het speeltapijt, heerlijk om mee te knuffelen, ...

Wij zijn alvast fan van Sam. Jouw kindje ook ?

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieSam
TypeKussens
KleurMuntgroen

Hoppa komt met een nieuwe collectie met badcapes, slabbetjes, bijtringen, tutdoekjes ... in een speels patroon waarbij Sam de beer en Elise het konijn kleintjes meenemen op een ontdekkingstocht. Ontdek je al de verschillende gezichtjes?

De Hoppa kussens zijn uitsluitend gemaakt van natuurlijke materialen (100% bio katoen) en alleen niet-toxische kleuren worden gebruikt in de productie. Alle Hoppa producten zijn dus vrij van schadelijke materialen en extra zacht voor de huid van je kindje.

Verkrijgbaar in 2 leuke designs: Sam de beer (mint) of Elise het konijn (roze).

Materiaal: 100% biologisch katoen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.19
Hoppa is een collectie van handgemaakte knuffelpoppen in natuurlijke materialen - 100% biologisch katoen . Van knuffeldoekjes, gehaakte rammelaars, lappenpopjes tot poppendragers. Voor elk kindje is er een geschikt vriendje. Er werd bijzonder veel aandacht besteed aan het ontwerp van de popjes en aan de keuze van de materialen. Er is echter meer/ Hoppa poppen zijn gemaakt in Fair Trade, dat wil zeggen geproduceerd op een manier waarbij eerlijke handelsrelaties met de producenten voorop staan. Fair Trade gaat dus veel verder dan bijvoorbeeld het uitsluiten of vermijden van kinderarbeid. Immers, het gegeven dat bepaalde producten niet door kinderen gemaakt zijn, betekent niet automatisch dat ze dan ook (door volwassenen) in menswaardige omstandigheden of tegen een eerlijke prijs zijn gemaakt.