tetradoek knuffeltje lazy bear

Guitig tetradoek knuffeltje - Lazy bear

Staat: Nieuw product

FABELAB

KZ40878

Deze guitige, speelse en vooral super zachte beer vergezelt je kleintjes graag op hun reis om de wereld elke dag een beetje meer te ontdekken!

Ontworpen in Scandinavië.

Onweerstaanbaar zacht en cool tegelijk.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2801804104

KleurGeel
CollectieAnimal Friends
TypeKnuffeldoekjes
DiertjesBeer

Geïnspireerd door dromers en avonturiers zijn deze knuffeldoekjes gecreeërd door het Scandinavische FABELAB. Ze verwelkomen je in een prachtig universum van organische stoffen om te knuffelen, dutjes mee te doen en van te houden.

Deze knuffeldoekjes zijn naast deze slaperige berensnoet nog verkrijgbaar in verschillende andere dieren. Het zijn allemaal zachte vriendjes die je kleintjes vergezellen op hun dagdagelijkse reis om de wereld te ontdekken!

Afmetingen: 34 x 26 cm

Materiaal: 100% GOTS organisch katoen en polyester vulling.

Wasadvies: wassen op maximum 30°

Dit product is met aandacht voor de kwaliteit met de hand afgewerkt. Er zijn verschillen merkbaar in de afwerking, maar dat maakt ze net zo uniek en nog een beetje specialer.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.30.010.220.05
FABEL + LABORATORY = FABELAB Een creatief laboratorium waar fictie heerst en unieke producten voor alledag ontstaan... dat is FABELAB! In 2012 werd het opgericht door Michaela Weisskirchner-Barfod, architect en moeder van twee meiden. Het begon allemaal met een multifunctioneel play-fold deken dat ook kan dienen als nestje of knuffel. Nu is FABELAB uitgegroeid tot een vernieuwend designlabel uit Kopenhagen. De collectie is uniek en verbeeldingsvol, zo kunnen kids bij elk item een eigen verhaal verzinnen. Michaela laat zich inspireren door zowel haar werk als haar kinderen. Met haar architecturale en scenografische achtergrond combineert ze ruimtelijke vormgeving en vertelkunst in multifunctionele en inspirerende producten voor kids. In de praktijk zijn dat dekbedovertrekken die plots functioneren als kostuum of beddengoed dat je eenvoudig kan opvouwen en meenemen op logement. Succes verzekerd!