jeu d'activités 'John le coq'

Guitige activiteiten haan - John

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ24292

John de haan laat je trots zien wat je allemaal met hem kunt doen. Hoor je het geluid van het belletje wanneer hij zijn kam beweegt? In zijn...

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

John de haan laat je trots zien wat je allemaal met hem kunt doen. Hoor je het geluid van het belletje wanneer hij zijn kam beweegt? In zijn staart zitten een konijn en Alice de vossin verstopt. Kijk hoe grappig zijn pootjes bewegen! Aan de ene poot vind je een bijtring en aan de andere een ei. Schudden maar en je hoort het geluid van een kuikentje. Ideaal voor onderweg! Geschikt voor alle leefijden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
222500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86613