guitige dubbelzijdige muurvlag *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Met het dubbelzijdige muurvlaggetje van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de kamer! Met een guitige spreuk moedigt de vlag...

12,50 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Met het dubbelzijdige muurvlaggetje van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de kamer! Met een guitige spreuk moedigt de vlag kleine kiddo's aan om elke dag opnieuw op ontdekking te gaan. Het vlaggetje is op beide zijden bedrukt, zo kan je wanneer je wil van design wisselen! Keuze tussen verschillende uitvoeringen. Materiaal: 100% katoen. Wassen op 30°C.

adviesprijs: €17,95
outletprijs: €12,50

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
304300.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LIFK006