kiny slofjes chien mist

Guitige kiny slofjes 'chien mist'

Staat: Nieuw product

EZPZ - easy peasy

Prachtige baby 'sneakertjes' uit heerlijk zacht natuurlijk leder. Deze schattige schoentjes passen perfect rond kleine voetjes en de guitige oortjes en hondensnoet maakt het gewoon té schattig!

Laat deze schoentjes snel schitteren aan de mini voetjes van je grootste lieveling.

46,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1E085412D/073

CollectieKiny
TypeSlofjes

Vrolijke 'Kiny' binnenshuis slofjes met een een vrolijke hondensnoet op de neus van de schoentjes ! Deze soepele slofjes van Easy Peasy zijn erg makkelijk aan te doen door de vleugeltjes met één grote velcrosluiting. Jouw kleine spruit ziet er met deze leuke slofjes niet enkel extreem schattig uit maar ook op en top trendy. Met verstevigde zool, een stapje op het terras kan dus geen kwaad!

Deze geweldige slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes.

Een laagje natuurlijk hevea aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je bijvoorbeeld kan recycleren als een leuke pennenzak.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.130.070.170.16
Easy Peasy -… of gewoon ‘heel simpel’. Dat is het motto van een nieuw eco-merk. Van design tot productie: elk detail in het proces telt voor de bedenkers Camille en Sébastien. De ruwe materialen zijn natuurlijk en milieuvriendelijk. Stel je voor! Een collectie verschillende slofjes : fun en vrolijke slofjes, pantoffelschoenen, slofjes met ‘handen’. Die handen staan voor de ontwikkeling van ecologische ruwe materialen alsook voor het creëren van topkwaliteit. Een andere hand trekt de slofjes aan en wandelt de wereld in om mensen bewust te maken van een betere manier van consumeren. Alle ‘Easy Peasy’ slofjes zijn gemaakt van 100% plantaardig gelooid leer dat heerlijk zacht aanvoelt en erg licht is. Zo kunnen de voetjes van je kids ademen én blijven ze tegelijkertijd lekker warm. De slofjes worden gekleurd zonder gebruik van metalen, chroom of zouten en de gebruikte lijm is op waterbasis, erg veilig. De flexibele, anti-slip zooltjes geven kindervoetjes genoeg ruimte om op natuurlijke wijze te groeien en spieren te ontwikkelen, net zoals op blote voetjes. Een laagje natuurlijk hevea (rubber) aan de zool zorgt voor nog beter comfort en maakt het slofje geschikt voor elke dag. De slofjes komen in een bijzondere verpakking van natuurlijk katoen, die je kan recycleren als bv. pennenzak of toilettasje.