Guitige knuffel - Antee

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ31125

Antee de Zuid-Amerikaanse miereneter is enorm nieuwsgierig en heeft voor niets bang!Ze is heel mooi en gracieus en is steeds op zoek naar eten en...

16,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD-30615

TypeKnuffels
KleurGrijs
Done By Deer designsHappy Home

Antee de Zuid-Amerikaanse miereneter is enorm nieuwsgierig en heeft voor niets bang!Ze is heel mooi en gracieus en is steeds op zoek naar eten en nieuwe avonturen.Ga jij mee met haar op avontuur?

Materiaal: 100% polyester.
Afmetingen: 20cm x 15cm.
Leeftijd: vanaf 1jaar.
Wasbaar op 40°

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
271700.35
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.