Guitige knuffel voor onderweg - Georges

Guitige knuffel voor onderweg - Georges

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ32013

Lilliputiens: Georges de maki (25)

Georges gaat graag mee met jou wandelen. Maak hem vast aan de riemen van de buggy of het kinderzitje en hou hem dicht bij jou. Hij zal je...

29,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86853

Georges gaat graag mee met jou wandelen. Maak hem vast aan de riemen van de buggy of het kinderzitje en hou hem dicht bij jou. Hij zal je zintuigen prikkelen met al zijn zachte en leuke activiteiten: een olifant met spiegeltje, een kriebelleeuwtje, een kameleon die zich verstopt en nog meer verrassingen! Samen met hem zul je snel op je bestemming zijn. Geschikt voor dierenvriendjes vanaf 6 maanden.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
232500.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.
Collectie Lilliputiens: Georges de maki
Inspiratie en stories