guitige Mona circuspop met warrige haardos

Guitige Mona circuspop met warrige haardos

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ20530

Mona de circuspop opent voor jouw kleine clown de wonderlijke deuren van de circustent! Ontdek samen de geheimen achter circusacts en maak met...

39,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86527

TypePoppen
KleurRoze
Leeftijdvanaf 3 jaar
Karakter LilliputiensCircus
Mona de circuspop opent voor jouw kleine clown de wonderlijke deuren van de circustent! Ontdek samen de geheimen achter circusacts en maak met pop Mona een legendarische circusact! In jouw poppen circuswereld kan het allemaal!
Mona draagt een schoudertasje en heeft verschillende outfits. Met een extra rokje en een omkeerbaar vestje. Laat het spektakel beginnen! Vanaf 3 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
05000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.