guitige muziekknuffel Mali

guitige muziekknuffel Mali

Staat: Nieuw product

Haba

KZ31632

Wat is er mooier dan je kleintje zachtjes in slaap te laten vallen op de tonen van 'O du lieber Augustin'? Lappenpop Mali blijft een hele tijd...

29,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wat is er mooier dan je kleintje zachtjes in slaap te laten vallen op de tonen van 'O du lieber Augustin'? Lappenpop Mali blijft een hele tijd zingen, tot iedereen in dromenland is, elke avond opnieuw. Het vrolijke popje is ook handig voor onderweg.

Materiaal: polyester.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1515250.306
  • Door Catherine D.
  •  de 06/08/2019
Het meisje van 18m was er onmiddellijk weg van
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :302510