guitige opberger 'Things Shelf Croco'

guitige opberger 'Things Shelf Croco'

Staat: Nieuw product

Done by Deer

KZ24201

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen muuropberger een funky contrast met zachte knuffels, knusse...

23,95 €

Product niet beschikbaar

Add to my wishlist

Metalen deco-producten zijn helemaal hot & trendy! In de kinderkamer vormt de metalen muuropberger een funky contrast met zachte knuffels, knusse kussens en lieve poppen! Zo straalt het fris groen de bruisende energie van elke peuter uit. De guitige krokodil is de finishing touch! Bovendien is de opberger ook handig voor de mama's, want metaal poetst makkelijk! Je kan de Things opberger overal neerzetten of ophangen tegen de muur.

Afmetingen: 27x6x11 cm.
Materiaal: metaal.
Vanaf 3 jaar.
Exclusief ophangmateriaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
276110.68
Wist je dat Silly U in het najaar van 2014 haar merknaam veranderde naar Done by Deer ? En wist je dat 'Hjorth' de Deense vertaling is van 'Deer'? Helene Hjorth, designer en creatief brein achter Done by Deer, heeft een duidelijk doel: plezierige en spelbevorderende producten ontwerpen die daarnaast ook mooi in de kamer staan. Ze houdt niet alleen de nieuwste trends in het oog, maar Helene laat zich ook inspireren door de kleine schoonheden van alledag. Het Deense merk Done by Deer staat voor trendy deco-producten voor de kinderkamer die de verbeelding en de sociale ontwikkeling van kids stimuleren. Zachte pastelkleuren geven een pasgeborene een knus en vertrouwelijk gevoel, terwijl felle kleuren de bruisende energie van een peuter uitstralen. Met Done by Deer breng je de kinderkamer een level hoger! Zo dient de kamer niet alleen om te slapen, maar ook als favoriet speelterrein van je kleine ontdekker.

product referentie :DD-50504