portemonnee Ijslollie

Guitige portemonnee - Ijslollie

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC048

Een ijsje kopen met eigen centjes uit een mooi ijsjes-portemonneetje? Beter kan toch niet.

Gespaarde centjes, gevonden muntjes en zakgeld passen allemaal in dit schattige IJslolly portemonneetje van A Little Lovely Company. Door het ritsje aan de achterkant, blijven de centjes veilig zitten totdat je kleintje ze nodig heeft.

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Guitig portemonee'tje in de vorm van een schattige ijslolly, sluit met een rits en lekker handig om je kindje zijn of haar centjes te laten meenemen en het de waarde van geld te leren kennen. Leuk hebbeding uit de nieuwe collectie van A Little Lovely Company uit Nederland.

Afmetingen: 15,3 x 9,8 x 0,5 cm

Materiaal: Acryl

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!


KleurMeerkleurig
CollectieLovely Toys & Gifts
TypePortemonnees
A Little Lovely Company figuurIjsjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
161610.01
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :LBPSMC15