guitige trolley 'eenhoorn'

guitige trolley 'eenhoorn'

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ31236

SKIP*HOP Eenhoorns (14)

Dit schattig vriendje rolt vrolijk overal mee met je kleuter: op reis met het vliegtuig, of een weekendje oma. Fun én functioneel! De regelbare...

54,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit schattig vriendje rolt vrolijk overal mee met je kleuter: op reis met het vliegtuig, of een weekendje oma. Fun én functioneel! De regelbare handvaten en de aanpasbare draagriem zorgen ervoor dat je als volwassene je handen vrijhoudt wanneer je kleintje te moe is om te rollen. Het zijzakje biedt genoeg plaats voor een sapje of flesje water, de voorzak is een ideale plaats voor snacks en om zeker te zijn dat je Zoo trolley bij z'n baasje blijft is er een handig naamlabeltje voorzien. Met grappige, matching ritssluiting en makkelijk schoon te maken.

Voor kleuters vanaf 3 jaar.
BPA-vrij, PVC-vrij, Phthalate-vrij.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
3040140.9
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!

product referentie :212312

Collectie SKIP*HOP Eenhoorns
Inspiratie en stories