ravissante poupée Clara 34cm

Guitige zachte pop - Clara

Staat: Nieuw product

Haba

KZ14597a

poppen wereld van Haba (55)

Wordt Clara de nieuwe vriendin voor je kleine hartendief? De pop heeft een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te...

44,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3944

TypeKnuffelpopjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Wordt Clara de nieuwe vriendin voor je kleine hartendief? De pop heeft een zacht lichaam om te knuffelen, van te houden en om aan en uit te kleden. Clara heeft een prachtig jurkje aan, een leuk haarlint, sokken en schoenen. De pop is 34 cm groot.
Materiaal: gewatteerd lichaam, haar van chenille en kleren in katoen/polyester
Leeftijd: vanaf 1 1/2 jaar

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.211.941.20.405
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie poppen wereld van Haba
Inspiratie en stories