Halloween Sonny Angel geluksbrenger - limited edition

Staat: Nieuw product

Sonny Angel

MCH057

De Halloweenserie van Sonny Angel zijn schattige griezelfiguren. De serie bestaat uit vier figuurtjes: uil, spook, heks en pompoen. Tijdens de Halloweennacht geeft jouw Sonny Angel het geluk en de moed die je nodig hebt!

Te koop per stuk in een blind doosje.

9,50 €

Add to my wishlist

De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector's items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel.

De geluksbrengers worden in een 'blind box' verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt.

Jij kiest dus niet de Sonny Angel, maar de Sonny Angel kiest jou!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
07.500.35
De schattige geluksbrengers van Sonny Angel komen uit Japan overgewaaid en zijn echte collector’s items. De blozende wangetjes, vleugeltjes en het blote lijfje zijn kenmerkend voor een Sonny Angel. De figuurtjes van 7.5 cm groot zijn verkrijgbaar in verschillende series, variërend van dieren tot groente- en fruitsoorten. De Sonny Angels worden in een ‘blind box’ verkocht: ze zitten verpakt in een gesloten doosje. Je kan een engeltje uit een bepaalde serie kiezen, maar je weet niet op voorhand welk figuurtje je uit die serie krijgt. Jij kiest dus niet de Sonny Angel maar de Sonny Angel kiest jou!

product referentie :SAS65360