Hamertje tik - Raket

Staat: Nieuw product

Vilac

JT200

3,2,1,... START. Vlieg je mee naar de sterren met deze 3 astronauten en hun kleurrijke raket? Eerst moet je ze nog wel op hun plaats zetten. Daarna is de raket klaar om te vertrekken. Lift off!

De verschillende compartimenten zijn open te doen met een magnetische schuifdeur.

27,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2445

CollectieVilac Premier âge
TypeHamerbankjes
Leeftijdvanaf 18 maanden

Hamertje tik Raket van VILAC, een heerlijke versie van het klassieke hamerspel. In dit spel zit 1 kleurrijk raket, 3 astronauten/balletjes en een bijpassend hamertje. Allemaal uit stevig hout. Heerlijk kleurrijk en fijn voor de allerkleinsten om leuk mee te spelen, perfect speelgoed voor de oog-hand coördinatie van jouw mini astronaut.

Materiaal: hout

Afmetingen verpakking 16 x 34,5 x 11 cm - raket 15 x 33 x 10 cm

Leeftijd: vanaf 18 maanden

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.83
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!