handgehaakte BB airborne kinderstoel

handgehaakte BB airborne kinderstoel

Staat: Nieuw product

Anne-Claire Petit

Deze comfortabele kinderstoel is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Anne-Claire Petit en airborne©, pionier in het ontwerpen van stoelen sinds 1951.

SOMMIGE KLEUREN ZIJN VERKRIJGBAAR OP BESTELLING EN HEBBEN EEN LANGERE LEVERTIJD.

390,00 €

Add to my wishlist

Deze comfortabele kinderstoel is het resultaat van een vruchtbare samenwerking tussen Anne-Claire Petit en airborne©, pionier in het ontwerpen van stoelen sinds 1951. De eigentijdse BB Airborne stoel heeft een metalen frame waarover een zit- en rugvlak uit crochet katoen is gespannen. Net zoals alle andere producten van Anne-Claire Petit is ook dit stoeltje met de hand gehaakt. Zo is de mix van modern design en traditioneel handwerk het geheim achter dit kinderstoeltje.

Geschikt voor kids vanaf 4 jaar.
Verkrijgbaar in twee designs.
Afmetingen: 51x64x51 cm.
Materiaal: katoen, metaal.

Wegens het ruime Anne-Claire Petit assortiment, hebben we niet altijd alles op voorraad. Regelmatig worden de voorraden aangevuld en de minimale levertijd voor de producten 'op bestelling' is 3 à 4 weken.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
5165510.35
Anne-Claire Petit - In de wereld van Anne-Claire Petit is 'happy' het codewoord. Met herkenbare kleurenschema's en 'feel good' producten, gaande van een heel uitgebreide dieren familie tot baby speelgoed, van decoratieve objecten tot meubels en van kussens tot tasjes. In deze woelige tijden wil Anne-Claire Petit de traditionele textieltechnieken koesteren door er moderne objecten mee te maken voor hedendaagse interieurs.

product referentie :003-001-061