Handgemaakte crochet slinger - Granny *

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

Met de crochet slinger van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de (feest)kamer! De Granny slinger is met de hand...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : KIGG001

CollectieLovely Party
TypeSlingers
KleurMeerkleurig
Met de crochet slinger van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de (feest)kamer! De Granny slinger is met de hand gemaakt, helemaal fairtrade. De tijdloze slinger brengt een bijzondere sfeer op een te gekke kids party of gewoon elke dag. Erg leuk zijn de sterren, daar wordt iedereen happy van! De slinger is 1 meter lang en komt in twee uitvoeringen.Materiaal: acrylvezel.

adviesprijs: €12,50
outletprijs: €8,95
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
100000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke decoraties veel 'loveliness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... A Little Lovely Company was geboren! Kleurrijke collecties met een hoge wow-factor De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven. Alles onder het motto: Making Life Lovely! Ontdek snel alle collecties van A Little Lovely Company waaronder de wondermooie Sparkle collectie ,  Sleepover Essentials  en Little Lovely Lampjes !