handgemaakte groene kersthanger

handgemaakte groene kersthanger

Staat: Nieuw product

Ferm Living

KZ30219

Een uniek stuk voor je kerstdecor! Deze geweldige kersthanger is met de hand gemaakt van keramiek. Doordat de hanger afgewerkt is met een...

10,00 €

Add to my wishlist

Een uniek stuk voor je kerstdecor! Deze geweldige kersthanger is met de hand gemaakt van keramiek. Doordat de hanger afgewerkt is met een reactief glazuur krijgt elke hanger een uniek patroon. Combineer met andere kerstdecoraties in tegengestelde vormen en materialen om een modern kerstdecor samen te stellen.

Afmetingen: Ø6cm
Elke hanger heeft een unieke kleur en patroon waardoor de hanger kan afwijken van de foto.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
6600.35
Ferm Living is een Deens bedrijf dat prachtige interieuritems met een grafisch tintje ontwerpt. Het assortiment bestaat uit interieurstickers, textiel en een grote Kids Collection. Ferm Living is opgericht door Trine Andersen in 2005. Het bedrijf kwam tot leven nadat Trine, vooral voor de lol, besloot om een helderziende te bezoeken. Trine was heel verbaasd toen de helderziende een verward vogeltje zag zitten op een tak, niet wetend welke kant op te vliegen. Dit beeld hielp Trine de knoop door te hakken en haar droom te volgen, ze startte haar eigen bedrijfje op! Toen ze daarna ‘Ferm’ oprichtte, was het niet meer dan logisch dat het vogeltje zijn eigen plekje kreeg op de top van het bedrijfslogo.