Handig bad-organizer - Moby

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

KZ31241

In bad met Skip*Hop (6)

Opruimen! No worries, de Moby Bath Toy Scoop klaart dit klusje in een oogwenk. Moby de walvis duikt met plezier het water in om in één grote zwaai al het drijvend speelgoed te vangen!

24,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 235106

CollectieSkip Hop badcollectie
TypeBadkamer-accessoires
DiertjesWalvis

Uit de Moby badcollectie van Skip*Hop. Na het baden, wordt het bad speelgoed opgeruimd in een mum van tijd met deze Moby Bath Organisator! Duik met walvis Moby het water in en verzamel het speelgoed. De bijgeleverde houder kan je met de zuignappen op elk glad oppervlak bevestigen in de badkamer. Al je badspeelgoed kan zo rustig drogen in het netje tot het tijd is voor het volgende badje. Dan rits je simpelweg het net open, en al het speelgoed glijdt moeiteloos het water in! Scoop & Splash!

Materiaal: Phthalaat-vrij kunststof
Afmetingen : 27 x 21.5 x 32 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
273221.50.68
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!
Collectie In bad met Skip*Hop
Inspiratie en stories