opbergmand - bronto

Handig blauwe opbergmand - Bronto

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

LLC024

Laat jouw kleintje na het spelen overal zijn speelgoed slingeren? GRRR!

Dankzij deze stoere Brontosaurus opbergbox van A Little Lovely Company slaat jouw kleintje het opruimen van blokken, treintjes en autootjes enzovoort vast nooit meer over.

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Deze grijze opbergbox met stoer Brontosaurus design is gemaakt van stevig materiaal en sluit door een deksel met slimme klittenbandsluiting. Zo weet je zeker dat al het speelgoed echt uit het zicht is.   

Afmetingen: 38 x 24,5 x 23,5 cm

Twee moeders van samen 7 kinderen starten in 2014 met het aandoenlijke merk: A Little Lovely Company. Elk Little Lovely product, van populaire lightboxen, unieke letter banners tot sfeerlampjes en vele andere unieke producten voor kinder- en woonkamers, is er op gericht om een gevoel van plezier en vrolijkheid op te roepen.

Alles onder het motto: Making Life Lovely!


TypeOpbergmanden
A Little Lovely Company figuurDino's
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372240.76
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!

product referentie :STPUBR02