Handig grote etui - Gear

Staat: Nieuw product

Fluf

BU178A

Waar bewaar jij je spullen of beter gezegd: je gear? Het past vast allemaal in dit ruime etui van Fluf, dit is je ideale compagnon de route voor al je kleine en iets grotere spullen.

Handig voor als je op stap gaat maar net zo handig om te gebruiken als toiletzak, ruime pennenzak of make-up tas, om luiers in te stoppen, natte doekjes en vele andere dingen.

26,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : TVL-GEAR-03

Trek je erop uit of orden je graag je spulletjes in de badkamer, in je luiertas, eender waar ... dan komt deze ruime Fluf-etui Gear uit biologisch katoen zeker van pas. Hij is lekker ruim, komt elke dag van pas en je kan hem wassen in de machine. Het Fluf-etui heeft een waterafstotende, fel gele binnenkant met extra zakje. Je sluit de Fluf-zak makkelijk met de kaki-kleurige rits.

Afmetingen: 24 x 16,5 x 10 cm

Materiaal: buitenkant 100 % biologisch katoen - voering 100% polyester

Wasadvies: perfect in de wasmachine te wassen. Laten drogen - niet geschikt voor de droogkast.

FLUF, dat zijn mooie, herbruikbare en wasbare rug-, lunch- en pennenzakken bedrukt met originele designs en gemaakt uit 100% biologisch katoen. Gemaakt om lang mee te gaan, om er goed uit te zien, met oog voor detail en vriendelijk voor de planeet en voor jezelf. Fluf is afkomstig uit Canada en bestaat sinds 2005.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15