Handig lifestyleboek - Fit en gezond tijdens en na je zwangerschap

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN136

Dé gids voor gezonde mama’s, zowel tijdens als na de zwangerschap.
Dit is een bundel vol met info over hoe je lichaam verandert tijdens het krijgen van een kindje maar ook na je bevalling, waarom gezond eten en sporten zo belangrijk zijn in deze fase van je leven én hoe je dat het best aanpakt.

Missie van dit boek? Fit en gezond zijn. Zowel moeder als kind, want de gezondheid van de mama heeft een directe impact op de gezondheid van de baby, zowel tijdens als na de zwangerschap.

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789401463591

Lifestylegids voor mama's (to-be) Fit en Gezond tijdens en na je zwangerschap van Jennifer Cnops en uitgegeven door de Belgische uitgeverij Lannoo, in samenwerking met Mama Baas. De gids voor een gezonde zwangerschap en een vlot herstel. Leuk boek om te geven aan aanstaande mama's die houden van een gezonde levensstijl.

Hoe sport je veilig tijdens je zwangerschap? Vanaf wanneer mag je na de bevalling opnieuw beginnen sporten? Welke voeding ondersteunt de optimale ontwikkeling van je baby tijdens je zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft?

Dit mamaboek zit boordevol fijne oefeningen en lekkere receptjes, aangepast aan elk trimester, inclusief een trainingsplan voor na de bevalling.

Auteur: Jennifer Cnops
Aantal pagina's: 44
Afwerking: paperback
Afmetingen: 24 x 17 cm
Uitgeverij: Lannoo

Dit boek bevat wetenschappelijk onderbouwde informatie, lekkere receptjes en haalbare work-outs. Kortom, alles wat je moet weten om je kans op een probleemloze zwangerschap, een kerngezonde baby en een vlot herstel sterk te vergroten!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
170240.111
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.