NULL

handig ophanghaakje 'Wire'

Staat: Nieuw product

House Doctor

Everyday: Secret Signatures by House Doctor
Ieder huis draagt een persoonlijke handtekening die zichtbaar is tot op het kleinste detail. Elk voorwerp, iedere kleur, alle objecten die je tentoonstelt of net verbergt reflecteren jouw perceptie van de wereld en jezelf. De unieke combinatie van al die intieme aanwijzingen maken van je huis een thuis.

5,75 €

4,03 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Ms0134

Zet je signatuur onder jouw georganiseerde interieur met het Wire haakje van House Doctor! Draai het haakje in de muur, kast, deur,... en hang er een jas, gymtas, sjaal of muts aan. Opgeruimd staat netjes! Keuze tussen verschillende kleuren. Eentje is al leuk, samen zijn ze top!

De haak is in zijn volledige vorm 7 cm lang. De schroef die in de muur verdwijnt meet 2.5 cm en het zichtbare deel van de haak meet 4.5 cm. Materiaal: metaal

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7300.13
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.