Handige gym/zwemzak - Vos

Staat: Nieuw product

Coq en Pâte éditions

CP067

De sluwe kleurrijke vos staart je aan met een blik die zegt: kom niet aan mijn baasje zijn spulletjes ;-)

Dit handige Coq en Pâte tasje gaat overal mee, van zwem tot judo les. Kleine spulletjes passen er makkelijk in en het tasje is opvallend van kleur en licht om dragen. Ideaal voor kleine wereldontdekkers.

16,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieWild Forest
TypeTurn/zwemzakken
KleurZwart
DiertjesVos

Super mooie turn/zwemzakje met illustratie van een statige vos op. Een handig tasje van Coq en Pâte, uit biologisch katoen. Licht en makkelijk op de schouders te dragen, handig om overal mee naartoe te nemen: judo, zwemles, familiefeest of een picknick in het park.

Afmetingen: 37 x 33 cm

Materiaal: GOTS-gecertificeerd biologisch katoen. Geproduceerd in India op ethisch verantwoorde wijze. Zeefdruk met watergedragen inkt met AZO-vrije kleurstoffen.

Wassen: binnenstebuiten op 30°C

Zoals bij alle Coq en Pâte-collecties, is de illustratie op dit deken van de hand van Madeleine Rogers, de Engelse ontwerpster van MIBO. De Local Heroes collectie van Coq en Pâte draait helemaal rond de wilde dieren in onze steden en bossen die elke dag bijdragen aan onze biodiversiteit. Met elk verkocht product uit deze collectie steun je organisaties die deze dieren beschermen en educatieve programma's om kinderen te leren over de natuur.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.056
Coq en Pâte éditions - Coq en Pâte maakt fashionable accessoires voor kinderen. Tijdens het doorlopen van het creatieve proces besteden ze veel aandacht aan de ethische codes. Coq en Pâte wil het goede voorbeeld geven en tonen dat het mogelijk is om het hele productieproces te doorlopen en toch nog mens en omgeving te respecteren. Hun artikels worden vervaardigd in India en ze gebruiken organisch katoen, volgens de fair trade principes.Liefdevolle kindercollecties met respect voor het milieuHun prachtige collectie zal jouw hart veroveren. Zakken, pakjes, koffers, T-shirts, sjaals, pareos, & zakdoekjes. Allemaal creaties gericht op bedreigde wilde diersoorten om kinderen en hun ouders voor te lichten over de bescherming van bedreigde biodiversiteit.