indoor lichtslinger - kleur

Handige indoor lichtslinger - kleur

Staat: Nieuw product

Rice

RI032

Pastelkleurtjes blinken op je muur als je deze schattige lichtslinger aansteekt. Ideaal om op 1-2-3 een gezellig sfeertje te creëren. Hang de Rice lichtslinger permanent in de kamer om er elke avond van te genieten of leg hem bij het feestmateriaal en kies er een plaatsje voor al je je huis versiert voor een aankomend feestje.

Slingers hebt je nooit genoeg!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LIGHT-SBALLXC

SamenstellingenLED
TypeVerlichting
KleurWit
Type verlichtinglichtslinger

Deze leuke LED-lichtslinger zorgt voor een prachtig spectrum van mooie pastelkleurtjes bij je thuis. Combineer ze met de andere party items van RICE om het feestje alleen maar groter te maken. Enkel voor binnenshuis op te hangen, wil je ook outdoor lichtjes kijk dan naar de andere LED producten uit de RICE collectie.

Afmetingen: 192 cm

Materiaal: 10 LED lichtjes, werkt op 3 AA batterijen - niet inbegrepen

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.030.110.07
Rice is een Deense woonacccessoire-fabrikant, gekend voor kleurrijke melamine, handgeweven manden, opbergers en handgeglazuurd servies. Hun ontwerpen zijn altijd vrolijk, en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid.