tablier Forêt

Handige knutselschort - Bos

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ28761

Dankzij de Bos schort van Lilliputiens kunnen kids hun verbeelding de vrije loop laten zonder zich zorgen te maken over vlekken! Hij is...

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 86809

Dankzij de Bos schort van Lilliputiens kunnen kids hun verbeelding de vrije loop laten zonder zich zorgen te maken over vlekken! Hij is ondoordringbaar, heeft een klittenbandsluiting op de rug en beschermt aankomende kunstenaars tijdens het schilderen en knutselen. Dankzij het soepele materiaal wordt je bewegingsvrijheid niet gehinderd en in de zakjes kun je potloden en stiften kwijt.
Met een naamtag, geschikt voor kids vanaf 2,5 jaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.