Handige koffer Race met houten accessoires

Staat: Nieuw product

Vilac

KZ28039

Speeldoos 'race' uit de Vilacity reeks van Vilac.
Vilacity is een reeks garages & circuits met bijhorende accessoires waarmee kleine...

15,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 2363

CollectieVilac Imitation
TypeSpeelfiguurtjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Speeldoos 'race' uit de Vilacity reeks van Vilac.
Vilacity is een reeks garages & circuits met bijhorende accessoires waarmee kleine snelheidsduivels een stad kunnen bouwen om in te spelen.Ready? Set? Go! Vrroooooeeeem daar scheurt de F1-wagen voorbij!

Deze kartonnen koffer vouw je heel eenvoudig open en is meteen de perfecte scene om te spelen. Daarnaast bevat de speeldoos twee houten speelauto's en drie dito accessoires om de spelbeleving nog groter te maken. Dankzij het compacte formaat, kan het racecircuit ook overal mee naartoe!

Geschikt voor kids vanaf 3 jaar.
Materiaal: karton, hout.
Formaat speeldoos: 18x14,5x5 cm.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
1814.55.10.35
Vilac - Al meer dan 100 jaar waakt Vilac met tederheid over de dromen van kinderen. Ze produceren overwegend houten speelgoed, gemaakt van de bossen in de Jura. Ontdek speeltjes vol nostalgie en geluk, en zo anders dan ander speelgoed dat na een paar uur spelen al naar een hoekje wordt verbannen.Vilacity Collection by VilacWaan je in een echte stad met de Vilacity collectie  van Vilac. Van hijskranen en containerschepen tot garages en tankstations. Allemaal leuk en kwalitatief speelgoed om levensechte taferelen van een bruisende stad na te bootsen.Retro Speelgoed CollectieDeze geweldige speelgoed collectie  van Vilac is prachtig geïllustreerd door Ingela P. Arrhenius. Elk stuk retro speelgoed is bedekt met kleurrijke retro tekeningen van Ingela. Gaande van puzzels, tipis en muziekdoosjes tot kaleidoscopen, houten trekspeeltjes en jojo's. Let’s play!Creatief Speelgoed CollectieVoor de creatieve en muzikale kids heeft Nathalie Lété  de leukste stukken speelgoed geïllustreerd met zelf getekende afbeeldingen van dieren en bloemen. Van gitaren en accordeons tot bromtollen en kinderservies. Zo mooi om naar te kijken en mee te spelen!