Allerkleinsten: 3 in 1 shampoo, douchegel & conditioner - zonder parfum - 300ml

Handige Little Ones 3 in 1 shampoo, douchegel & conditioner - zonder parfum - 300ml

Staat: Nieuw product

Attitude

BA014

De Little Ones lijn van Attitude gebruikt 100% duurzame energie en compenseert eventuele uitstoot van broeikasgas met het planten van bomen.

Deze 3 in 1 conditioner, shampoo en body wash maakt er ook deel van uit en is perfect om zonder zorgen je kleintje heerlijk te wassen.

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Conditioner, shampoo en body wash in één fles, lekker handig! En enkel van natuurlijke en minerale oorsprong. Deze Attitude Little Ones 3 in 1 zeep - zonder parfum - is 100% veilig voor de babyhuid en irriteert het tere babyhuidje niet. Zo kan je je kindjes met een gerust hart in bad steken en frisgewassen er weer uithalen.

Inhoud: 300 ml

____

De Attitude Little Ones is een lijn met verschillende verzorgingsproducten speciaal voor jonge kindjes en hun ouders, eigenlijk voor heel het gezin. De producten zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten, vrij van schadelijke of giftige stoffen. Helpt mee aan een gezond bestaan van jouw schattebout!


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.080.170.070.38
Attitude - We worden ons meer en meer bewust van onze ecologische voetafdruk en van de stoffen waarmee we onze kinderen in aanraking laten komen. Attitude helpt ons een handje door producten te ontwikkelen zonder schadelijke stoffen: van natuurlijke shampoos, billendoekjes tot composteerbare wegwerpluiers. Hun producten zien er aantrekkelijk uit en zijn het ook. Vanbuiten én vanbinnen veilig voor de ganse familie en bovenal lief en onschadelijk voor onze kostbare planeet.