Handige melamine beker - Aap

Staat: Nieuw product

Rice

RI131

Let's summer met RICE (73)

Zo mooi en praktisch tegelijk! Deze Rice beker past perfect in de hand en is afgewerkt met een mooie illustratie van een roze Kaketoe.

Deze gekke aap heeft altijd zin in een feestje, picknick of lekker drankje!

5,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU-MONK

SamenstellingenMelamine
TypeBekers
KleurWit

Handige melamine RICE drinkbeker, geïnspireerd op vintage glas en afgewerkt met een zalige tekening van een aap. Check zeker de rest van de Rice drinkbekers om eindeloos te combineren.

Deze drinkbeker is gemaakt uit melamine, een lekker praktisch, sterk en duurzaam materiaal dat wegwerpbekers overbodig maakt. Ideaal voor feestje, picknicks of om gewoon elke dag uit te drinken. Zowel buiten als binnen.

Rice steekt veel tijd en zorg in research om de beste materialen te gebruiken en volgt de laatste regels en voorschriften in zak voedselveiligheid. Deze bekers zijn vrij van BPA en ftalaaten.

Afmetingen: 9 cm diameter x 9 cm hoog

Gebruiksadvies: melamine producten mogen in de vaatwasser maar zijn niet geschikt voor de microgolfoven. Let op: melamine is een stevig materiaal dat veel mogelijkheden biedt. Het breekt niet zoals porselein, keramiek of glas, maar kan berken op plaatsen waar het op harde grond valt.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
18.517.518.50.111
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories