Handige melamine beker - crème - medium

Staat: Nieuw product

Rice

RI039

Let's summer met RICE (86)

Deze medium RICE melamine beker moet eigenlijk standaard bij elke keuken geleverd worden. Dankzij zijn zachte, sobere kleur en stevig materiaal is deze beker ideaal om elke dag lekker te gebruiken.

En of dat nu om uit te drinken is, lekkere koekjes of druifjes in te serveren of zet je er liever je rietjes in... deze multifunctionele beker is een toppertje.

4,20 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MELCU-CR

SamenstellingenMelamine
TypeBekers
KleurCrème

De klassieke - eigenlijk onmisbare - medium RICE beker, in een sobere crême kleur. Deze beker is de meest veelzijdige uit de RICE collectie: je kan er zowel warme als koude dranken uit drinken, maar hij is ook super als klein bloempotje, voor fruitjes of kleine stukjes groentjes in te serveren, om parels in te bewaren enzovoort.

Liever een feller kleurtje of print bekijk dan zeker de rest van RICE.

Afmetingen: 9 cm diameter, 9 cm hoog

Materiaal: gemaakt uit melamine (voedselveilig, BPA- vrij)

Gebruiksadvies: vaatwasmachinebestendig, niet geschikt voor de magnetron
 

RICE is een Deens bedrijf dat mooie accessoires en decoratie-stukken maakt in melamine, handgemaakte manden en handgeblazen items. Het design bevat steeds een unieke speelse toets met oog voor detail. De RICE-producten voegen kleur aan elke dag en elk huis of je nu aan het wassen, opruimen, baken of relaxen bent...

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.090.090.1
Rice - Rice is een Deense bedrijf voor interieurontwerp en design. Ze staan bekend voor hun kleurrijke melamine, handgeweven manden, fantastische opbergers en handgeglazuurd servies. Allemaal vrolijke en kleurrijke items voor in de woonkamer, keuken en kinderkamer. Breng geluk en kleur in jouw huis Met de items van Rice breng je elke dag meer happiness en plezier in jouw huis ! Ze zijn niet bang om uniek te zijn en dat zie je in hun designs. De designs zijn altijd vrolijk en uitgewerkt tot in het kleinste detail. Bij Rice dromen ze ervan om kleur te brengen in het dagdagelijkse, of het nu wassen, poetsen, bakken of relaxen in je huis is. Alhoewel alles draait om fun, funky en functioneel zijn, wordt ook het sociale aspect niet vergeten. De meeste Rice-producten worden vervaardigd in de derde wereld, met het hoogste respect voor mensenrechten, goede werkomstandigheden en uiteraard zonder kinderarbeid. Ontdek snel alle spulletjes van Rice waaronder de geweldige Let’s Summer collectie . Een heerlijke collectie van kleurrijke items voor in de keuken en aan tafel. Ideaal om wat kleur in huis te brengen!
Collectie Let's summer met RICE
Inspiratie en stories