Reinigingsborstel voor SIGG drinkflessen

Handige reinigingsborstel voor SIGG drinkflessen

Staat: Nieuw product

SIGG

SG072

Dé beste manier op (SIGG-) dinkfles proper te houden is met deze speciaal ontworpen reinigingsborstel. Je kan je drinkenbus wel in de vaatwasser steken maar toch kan vuil ophopen of niet worden weggespoeld.

Zo proeft je drankje altijd fris en lekker en krijgt vuil geen kans. Schol!

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

De reinigingsborstel voor SIGG drinkflessen is Zwitsers design, speciaal ontworpen voor de dinkenbussen te reinigen, je kan elk plekje in de fles bereiken en ook de dop is makkelijk schoon te maken met deze lichte borstel. Zo krijgen vuil of bacteriën geen enkele kans.

Materiaal: lichtgewicht kunststof, BPA-vrij

Was-advies: mag in de vaatwasser

Gewicht: 50 g

SIGG is een Zwitsers kwaliteitsmerk dat meer dan 100 jaar geleden werd opgericht en ons tot op de dag van vandaag elke dag verfrist met hun leuke designs en producten van uitstekende kwaliteit. Hun drinkflessen en brooddozen zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en formaten. Er worden enkel materialen gebruikt die 100% recycleerbaar zijn. Zo hebben al hun producten een lange levensduur en zijn ze tegelijk erg gebruiksvriendelijk.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
72390.03
SIGG - SIGG flessen en lunchboxen kennen een toenemend succes in kinderwinkels. Ze worden gemaakt volgens de hoogste normen van Zwitserse kwaliteit en vakmanschap. Maar ze zijn intussen ook uitgegroeid tot een trendy gebruiksvoorwerp. SIGG drinkflessen zijn ecologisch, 100% recycleerbaar én opnieuw herbruikbaar. Kortom, SIGG producten zijn licht, robuust, duurzaam, hygiënisch, lekvrij en mooi.

product referentie :6582165