Handige set papieren cactus bekers

Staat: Nieuw product

Meri Meri

KZ40191

Zomers feestje gepland ? Wat dacht je van een cactus-thema ! Deze geweldige set van 12 party bekertjes mag niet ontbreken !

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 160678

CollectieCactus
TypeBekers
KleurGroen

Set met stijlvolle feestbekertjes met cactus-print in vrolijke kleuren. Perfect voor een zomers thema-feestje. De bekers zijn geschikt voor koude of warme dranken.

Een set bevat 12 bekers.
Inhoud beker: 260 ml.
Materiaal: papier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.0750.220.0750.12
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...