lot de 3 adorables bavoirs en mousseline de coton 'Lela'

Handige set van 3 lieve Lela-slabbetjes *

Staat: Nieuw product

Lässig

Deze geweldig schattige slabbetjes zijn ideaal voor baby'tjes tussen de 0 en 6 maanden. Je kan ze makkelijk sluiten met een drukknopje, zo kan...

18,50 €

12,03 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Deze geweldig schattige slabbetjes zijn ideaal voor baby'tjes tussen de 0 en 6 maanden. Je kan ze makkelijk sluiten met een drukknopje, zo kan jouw kleine spruit ongestoord smullen! De slabbetjes zitten per 3 in een pak en bestaan uit 100% fijn katoen. Bovendien hebben ze verschillende snoezige prints: bolletjes, streepjes en Lela het hertje. Deze wondermooie set bestaat in twee kleuren: licht roos en licht blauw.

KleurMeerkleurig
Collectie4 babies & kids
TypeSlabbetjes
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LLELAMBVP01