Siliconen eetset - Mini Bowl Pewter

Super handige, grijze, siliconen placemat en bowl in elkaar

Staat: Nieuw product

EZPZ fun

HEB388

Perfect voor petatjes, havermout of pasta. Gedaan met omgedraaide en weggeslingerde bordjes... Hallo Mini Bowl!

Dit is een super handige siliconen placemat en bowl in elkaar die de fijne motoriek ontwikkelt en past op de meeste kinderstoel trays of je eettafel - gemaakt uit duurzaam materiaal, makkelijk af te wassen en slijtvast.

19,95 €

15,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DGMBP003

TypeEetsets
KleurGrijs
Leeftijdvanaf 1 jaar

Mini Bowl Pewter Siliconen Eetset van EZPZ is een kleinere versie van de Happy Bowl en is ontworpen voor baby's en peuters. Deze siliconen eetset uit The Nordic Collection bestaat uit één deel met kom en onderlegger, ook makkelijk om mee te nemen voor onderweg. Dankzij de zuigfunctie blijft deze mat met kom aan de tafel kleven. Helpt kleintjes om zelfstandig te eten en betekent minder rommel voor mama en papa. Ook verkrijgbaar in andere kleurtjes.

Afmetingen: 21,59 x 17,7 x 3 cm

Inhoud: 236 ml

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen - BPA-, BPS-, PVS-, ftalaat- en latexvrij

Leeftijd: vanaf 12 maanden

Gebruiksadvies: vaatwasser-, magnetron- en ovenbestendig tot 350°C

_

Met EZPZ Fun maak je van elke maaltijd een leuke ervaring waar morsen geen probleem is en je mini op eigen tempo kan (leren) eten. Gemaakt door een moeder - Lindsey Laurain zelf mama van 3 jongens. Geperfectioneerd door experts.

EZPZ begrijpt de uitdagingen waarmee ouders worden geconfronteerd en biedt de tools om een ​​positieve ervaring met eten te ondersteunen, van het eerste hapje van je baby tot het zelfstandig zelf eten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111