attache-sucette 'oisillons'

handige speenketting met schattig vogeltje*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20333

Verdwijnt de speen soms op mysterieuze wijze? Dan is de handige tool om spenen veilig te bevestigen ideaal! Een leuke speenketting met een lief...

9,95 €

6,47 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Verdwijnt de speen soms op mysterieuze wijze? Dan is de handige tool om spenen veilig te bevestigen ideaal! Een leuke speenketting met een lief vogeltje en frisse kleuren. Je klikt de ketting vast aan de t-shirt van jouw kleine uk, zo heeft hij zijn speen altijd bij zich! Met handige gebruiksaanwijzing.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :2623