Handige sporttas - Dino

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR151

Kom hip voor de dag met deze stoere sporttas van het Belgische label JP - inspired by Jeune Premier. De sportieve tas is waterafstotend zodat ook natte kledij geen probleem is en je draagt hem makkelijk met de aanpasbare schouderiemen op je rug. Klaar? Start!

49,90 €

29,94 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Sp018206

CollectieVintage collection
TypeWeekendtassen
KleurGroen
Tassen printsDino
Type boekentasturnzakken

Hippe, stijlvolle Kaki Green sporttas van JP - inspired by Jeune Premier. Belgisch design vol stoere dino's, die je op je rug of bij de hand kan meenemen naar elke activiteit. Binnenin is er 1 groot compartiment met een kleiner zakje met rits voor kleine spulletjes. Licht van gewicht, dubbele handvaten, gemaakt uit waterafstotend materiaal en afgewerkt met lichtgevende stroken voor extra zichtbaarheid in het donker.

Formaat : 28 cm x 45 cm
Gewicht: 0,340 kg
Materiaal: 100% waterafstotend polyester

JP Bags is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP - wat staat voor Jack Piers - is een nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Let's boogie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.450.280.280.34
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints .Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!