panier à linge 'Squares Black'

handige wasmand 'Squares Black'

Staat: Nieuw product

House Doctor

KZ26684

Organiseer de vuile was met de mand van House Doctor. Deze wasmand is niet alleen super handig, maar ook een trendy eyecatcher in de kamer !...

16,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Organiseer de vuile was met de mand van House Doctor. Deze wasmand is niet alleen super handig, maar ook een trendy eyecatcher in de kamer ! Wanneer de wasmand bomvol zit, til je hem gemakkelijk op aan de handgrepen. Ook verkrijgbaar in andere leuke designs!

Materiaal: 37.5 katoen; 40.40% polyester; 22.1 % kunstzijde.
Diameter: 40 cm.
Hoogte: 50 cm.


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
4050400.35
House Doctor werd in 1999 opgericht door twee zussen, Rikke Juhl Jensen en Gitte Juhl Capel, en hun broer, Klaus Juhl Pedersen....Het Scandinavische merk maakt prachtige design producten voor iedereen met een bijzondere interesse voor interieur. House Doctor presenteert elk jaar, twee collecties: ‘Everyday’ en ‘Moments’. ‘Everyday’ komt uit in januari en bevat nieuwe producten alsook de populairste producten uit het bestaande assortiment. De ‘Moments’ collectie, wordt gepresenteerd in augustus, en bestaat voornamelijk uit nieuwigheden en seizoensgebonden accessoires. House Doctor producten worden ontworpen en ontwikkeld in Denemarken, terwijl de productie veelal plaats vind in het Verre Oosten.