Handige Zoo snack cup - Vleermuis

Staat: Nieuw product

SKIP*HOP

HEB102

Snacken wordt een feest met deze handige, ronde snackdoos met flexibele flapjes van SkipHop.

Want niet alleen de gekke vleermuis lacht, jij zal ook lachen als je ziet dat je kleintje lekker zelf kan eten zonder morsen want alles blijft vers dankzij het deksel en door de flapjes valt er niets op de grond - ook als het doosje valt of opgeduwd wordt. Laat het smaken!

9,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 252575

CollectieZoo collection
TypeSnackdozen
DiertjesVleermuis

Een leuk snackdoosje op maat van kleine handjes... dat is de Zoo snack cup Vleermuis van SKIP*HOP!

Het flip-top deksel houdt de snacks lekker vers en de flexibele flapjes zorgen ervoor dat kleine stukjes niet kunnen vallen, zelfs als het deksel open is. Het handvat heeft een antislip grip en een gaatje waarmee je de snackdoos aan de verzorgingstas of kinderwagen kan hangen. Lekker handig, kleurrijk en mooi. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende dieren zoals deze bij, maar ook een lieveheersbeestje, eenhoorn of gekke aap ...

Inhoud: 222 ml.
Leeftijd: vanaf 12 maanden.
Materiaal: kunststof, BPA-, PVC- & ftalaatvrij

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
  • Door AM F.
  •  de 24/06/2020
Heel leuk en handig
SKIP*HOP - Het begon allemaal in 2003, met één mama, één papa en een nieuwe baby. Ellen en Michael introduceerden de 'DUO', werelds eerste luiertas die je aan je kinderwagen kon bevestigen. Ze begonnen hun bedrijfje met weinig ervaring, maar met een onbegrensd enthousiasme en veel gevoel voor innovatie en design. Zo groeide hun kleine onderneming uit tot een succesvol bedrijf vol leuke spullen voor jonge ouders. Met de ZOO- en Treetop-collectie brengen ze een hoop plezier aan tafel, in de babykamer en onderweg. Skip, hop and smile :)!