Hangende vleermuizen decoraties

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR161

Meri Meri Halloween (28)

Boe! Verras je gasten op Halloween met enge vleermuizen boven je feesttafel of hang ze gewoon op in huis. Lekker griezelig !

9,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 198117

CollectieHalloween
TypeDecoratie
KleurZwart

Set van 8 decoratieve papieren vleermmuizen om op te hangen. Elke vleermuis met groene oogjes is vastgemaakt aan een neon oranje koord van 1 meter lang.

Afmetingen verpakking: 128mm x 340mm x 6mm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories