coussin 'you are great' (40x40)

hartelijk kussen 'You are great' (40x40)

Staat: Nieuw product

Room Seven

De positieve noot op het Room Seven kussen brengt een goed gevoel in de kamer! You are great is in felgekleurde letters geborduurd op het...

79,90 €

39,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

KleurMeerkleurig
Vormvierkant

De positieve noot op het Room Seven kussen brengt een goed gevoel in de kamer! You are great is in felgekleurde letters geborduurd op het zachte kussen, zo bereikt de boodschap iedereen! Afgewerkt met een sierlijk bloemenborduursel. Keuze tussen twee uitvoering: een wit kussen met een traditioneel schaakpatroon in rood en wit op de achterzijde of een kussen in warm roze.
De kussenhoes meet 40x40 cm, is gemaakt van 100% katoen en is licht gewatteerd. De hoes is afneembaar en wasbaar op 40°C.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
404000.35
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!