hartelijke 'Home sweet home' muursticker

hartelijke 'Home sweet home' muursticker

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

KZ22764

Nergens beter dan in je eigen nest! Met de gouden Home sweet home muursticker voelt iedereen zich meteen thuis. De sticker komt met twee...

35,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

Nergens beter dan in je eigen nest! Met de gouden Home sweet home muursticker voelt iedereen zich meteen thuis. De sticker komt met twee kleurrijke vogeltjes die de wacht houden tot heel het gezin thuiskomt!
De sticker is gemakkelijk aan te brengen en kan op alle vlakke oppervlakken. Zo decoreer je ook een kast of een deur met de hartelijke woorden. Indien nodig, kan de sticker verwijderd worden. Met bijhorende instructies. Materiaal: vinyl.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!

product referentie :ART348