Hartverwarmend prentenboek - Het zwarte konijn

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

KZ25350

Op een ochtend werd Konijn wakker. Hij stapte uit zijn hol het stralende zonlicht in. Het was een prachtige dag. Toch klopte er iets niet. Hij was niet alleen.

Konijn wordt achtervolgd door een groot Zwart Konijn. Hoe hij ook rent, wat hij ook doet, het Zwarte Konijn blijft hem najagen. Uit pure wanhoop vlucht Konijn het diepe, donkere bos in. Daar is hij eindelijk alleen. Tot de vreselijke Wolf hem vindt. Opnieuw slaat Konijn op de vlucht, maar hij is niet snel genoeg. Zijn redding komt uit onverwachte hoek!

12,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

Leeftijdvanaf 3 jaar
AuteurPhilipa Leathers
IllustratorPhilipa Leathers
GenrePrentenboek
ThemaDieren

Het hartverwarmende, knuffelachtige prentenboek Het zwarte konijn zal het leven van de lezertjes binnenhuppen. En hun plezier wordt alleen maar vergroot als zij, vóór Konijn, ontdekken waar hij eigenlijk bang voor is.

Auteur: Philipa Leathers
Illustrator: Philipa Leathers
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar
Aantal pagina's: 40
Formaat: 23,7 x 19,5 x 1 cm
ISBN: 9789047706014

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202400.35
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.