jeu d'empilage Equilibrius

heerlijk circus stapelspel 'Equilibrius'

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

KZ22408

Dames en heren, appelen en peren.... Welkom in het Lilliputiens Circus! Plaats de twee podia in de opening aan het deksel en vorm zo de basis van...

14,99 €

Add to my wishlist

Dames en heren, appelen en peren.... Welkom in het Lilliputiens Circus! Plaats de twee podia in de opening aan het deksel en vorm zo de basis van de piramide. Zet de olifant erop. Speel dit spel met je gezin of vrienden. Zet om beurt alle andere figuurtjes waar en in welke richting je wil en vorm zo de gekste piramides! Kunnen ze in evenwicht blijven tot het einde? Of vallen ze allemaal? Dat wordt lachen geblazen!
Voor 1-3 spelers vanaf 3 jaar. Inhoud: doos met 17 stukken.

Leeftijdvanaf 3 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
00250.35
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.

product referentie :86438