NULL

heerlijk klein handtasje met ritssluiting

Staat: Nieuw product

Room Seven

KZ19343

Portefeuille, GSM, sleutels bij? Check! Dit leuke handtasje is perfect voor een uitstap waarbij je niet veel spullen moet meesleuren! Ideaal om...

39,95 €

19,98 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Portefeuille, GSM, sleutels bij? Check! Dit leuke handtasje is perfect voor een uitstap waarbij je niet veel spullen moet meesleuren! Ideaal om met de vriendinnen op stap te gaan, om langs de winkeltjes te slenteren of voor een gezellig avondje cinema. De stof binnenin bestaat uit een fleurige bloemenprint en langs de zijkant vind je een kleine rits. Je kan de opening makkelijk sluiten met een rits en de flap sluit je met een magnetisch knoopje. Je kan de tas aan de pols of over de schouder dragen. Kortom, dit handtasje is jouw metgezel tijdens jouw relaxmomentje! Materiaal: buitenkant bestaat uit jute, binnenkant uit katoen.
 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
261800.35
Room Seven - Room Seven is een Nederlands bedrijf, opgericht door Brecht Olsthoorn. Ze is de dochter van de oprichters van Oilily en maakt nu zelf kinderkleding. Ze combineert in haar spulletjes perfecte kwaliteit met hedendaagse flair. De collectie bestaat uit zachte kleurtjes, lichte stoffen en aparte designs. Room Seven zorgt ervoor dat uw kind zo lang mogelijk van zijn mooie spulletjes kan genieten!