Heerlijk knijpspeeltje - ijsje

Staat: Nieuw product

Annabel Kern

Dit heerlijke ijsje is helemaal perfect, het smelt nooit! Als je baby hem tussen zijn vingertjes neemt laat hij een vrolijk piepje horen. Met een...

21,95 €

8,78 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit heerlijke ijsje is helemaal perfect, het smelt nooit! Als je baby hem tussen zijn vingertjes neemt laat hij een vrolijk piepje horen. Met een heerlijke print op een horentje van honingraat stof. Met hypoallergene vulling, 100% polyester. Wasbaar op 30°. Erg leuk als decoratief object in de kinderkamer.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
82300.35
Annabel Kern - is de bedenkster van het gelijknamige merk, de eerste zaden van haar denkbeeldige tuintje werden gezaaid in 2008 met de geboorte van haar jongste kindje. Bij het sorteren van babykleertjes in de kleerkast kwam ze een oude badjas in honingraat stof tegen, het perfecte model om gerecycleerd te worden tot het allereerste knuffelijsje. Sindsdien is het aanbod van baby accessoires enorm gegroeid!Appelen, peren, libellen en champignons als muziekdozen, rammelaars en mobieltjes ... prachtig om de kinderkamer mee aan te kleden. Annabel woont in het zuiden van Frankrijk, in de Provence, hier wordt de ontwerpster geïnspireerd door de natuur en kleurrijke markten. Annabels creaties worden dan ook gemaakt in Frankrijk, in kleine werkplaatsen in Marseille of in professionele werkplaatsen voor mensen met een handicap. Ontdek een hele serie unieke stukken, welkom in een wereld vol kleuren, magie en passie!