adorable doudou souris Daisy

Heerlijk knuffeldoekje - Muis Daisy

Staat: Nieuw product

Esthex

KZ23155

Daisy is de oudste dochter in de familie Muis. Ze houdt van multi-functionele dingen en draagt daarom een rok die niet alleen heel wijd draait,...

17,50 €

12,25 €

Zet op mijn verlanglijstje

Daisy is de oudste dochter in de familie Muis. Ze houdt van multi-functionele dingen en draagt daarom een rok die niet alleen heel wijd draait, maar ook heerlijke knuffel-knoopjes heeft om mee in slaap te vallen. Onder haar rok zit een lus om je speentje aan te bevestigen zodat je het nooit meer kwijt raakt!
Daisy is 30 cm groot, heel erg zacht en wasbaar in de wasmachine. Ontdek elders op de website ook de andere leden uit de muizenfamilie!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Esthex - Geïnspireerd door haar eigen kindertekeningen ontwerpt Esther Schuivens vanaf 2003 met veel plezier speelgoed voor kinderen, poppen en accessoires. In haar eigen tekeningen ontdekte ze humor, eenvoud en aparte proporties, en dat zullen jullie ook herkennen in Esthers tekeningen. Alle producten worden met de hand of met de naaimachine gemaakt in een werkplaats in Thailand met ICTI certificaat, wat inhoudt dat de werknemers werken onder goede arbeidsomstandigheden.